AKTUELNO

Iz krajnosti u krajnost!

Naredni sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru je Aleksandra Nikolić. Ona je tu da prokomentariše sve što se dešavalo sa njom i Filipom Carom, ali i ostalim zadrugarima. Darko se prvo dotakao pitanja novinara, i situacijom sa njenim bivšim dečkom, koja je pomenuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto te sve što je pomenuto za tvog bivšeg dečka toliko poremetilo? - glasilo je pitanje.
To je za mene bila velika trauma, ljudi nisu dopustili da objasnim šta se desilo. Svi su me napadali. Naišla sam na osude svih zadrugara, bilo je pismo da se izabere osoba koja ih je razočarala, i svi su skočili na mene, jer sam nominovala Žanu, umesto Filipa. Od mene se očekivalo da ću da ga nominujem, zbog svih dešavanja. Ali, ja bar znam šta mi on misli, to mi je iskrenije. Ja o Žani ne znam ništa, nismo bliske, niti smo pričale. I zbog toga sam je nominovala. Pljunula bih po sebi, kada bih njega nominovala, jer smo mi svašta imali - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega sa Filipom, rekla si da nećeš da ga vidiš, a onda mu daš čašu vode, nećeš da staviš tačku, i stalno nešto dodaješ, i tako se produžava sve sa vama - prokomentarisao je Darko, na šta je ona dodala:
Filip je pao pod uticaj zadrugara, mislim da nema loše mišljenje o meni. On samo hoće da ispadne alfa mužijak - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško si podnela što te bije loš glas, pominju se repovi iz prošlosti. Koliko te to boli? - glasilo je naredno Darkovo pitanje.

Sve mi loše pada, šetam se sama, teško mi je jer me bije takav glas, ja stvarno nikada ništa nemoralno nisam uradila. JUa sam pre svega emotivna devojka, i vređa me sve to. Ali,k razmišljala sam danas dosta, i moraću da se izborim sa tim - rekla je Aleksandra.
Kada ti je Filip rekao"Zar stvarno misliš da bih te pokazao roditeljima?" Kako si se osećala? - Pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se kao krpa, njega svi podržavaju, a ja ispadam kriva. Niko ne zna šta je istina. Te noći smo bili skroz kul, međutim, on je prebacio u svojoj glavi, i to je to - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je jako zanimljiv, obraća mi se, uporan je, ja ne mogu da ga iskuliram. Malopre smo sedeli kod Mikija, i pričali smo, i onda dolazi i dobacuje. On nije ravnodušan. A što se mojih emocija tiče, ja sam tužna, ne znam šta gajim, ali nisam ravnodušna. Između ljubavi i mržnje. Da je neko drugi, ne bi me to pogodilo, ali eto. Pravim se hladna, želela sam da vidim da li je pravi, ali očigledno nije - dodala je potom Aleksandra.
Možda si ga time odgurnula od sebe? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je smetalo njegovo druženje sa Žanom, i sam je to priznao. To mi je smetalo, i zato se sve desilo - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno bila sam šokirana jer smo tara i ja drugarice. Mislila sam da će neke stvari da mi kaže nasamo. Rekla je to pred svima. Osetila sam se užasno. Pomenula je moje agresivno ponašanje, i verujem da sam, i roditelje i prijatelje razočarala. Pomenula je i Kristijana - dodala je.

Potom je Darko poentirao, i pitao je da li voli Filipa, a ona je priznala da nije ravnodušna, čime je i završila razgovor sa njim. Detalji razgovora u klipu ispod:

Autor: D.B.