AKTUELNO

Nije ih štedeo!

Kristijan Golubović bio je naredni gost kod Darka Tanasijevića. On je komentarisao aktuelna dešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je jako ružno što je tako došao neočekivano i što se poneo prema Mariji bez poštovanja. Svađe, pljuvanje, iznošenje prljavog veša porodice Kulić. Znam od ranije kako se ta porodica kotira i ne smatram ih na visokoj nozi, pokušavaju da morališu drugima, a Marija nije uspela svoju ćerku da izvede na pravi put. Po mom mišljenju, Zola je pikirao nju sa namerom. Mslio sam da je i zbog hoklice, ali ona nije za to ni na jedan način. Miljana je jako naporna, njeno ponašanje nije normalno - rekao je Kristijan o porodici Kulić i Zoli.

Zatim se osvrnuo i na Mišela Gvozdenovića:

Dovodi sebe u situaciju da maltretira druge, Miljana to radi zbog kadra. Ne postoji način da se rešiš te dosade. Da je bar to zabavno, prelazi granicu normalnog i šaljivog. Mišelu delom to odgovara, igra igru, jer je u žiži interesovanja, ali želi da ima mir, naravno - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo Miljana i ja oscilacije u odnosu. Neke stvari su zaista degutantne i odvratne. Cirkuzant je za takav format. Te traži da je masiraju, pa plače, pa joj odgovaraš. To nije gluma, nego oscilacije, svako vidi da tu nešto nije u redu. Osoba sa psihičkim problemima čije raspoloženje varira - opisao je Golubović Miljanu.

Kako komentarišeš nove učesnice, Hanu Rodić i Natašu Radan? - pitao ga je voditelj.

Ova druga je bila malo odbojnija. Od Tare sam očekivao više, ali nisam video ništa konkretno. Hana mi najiskusnije deluje, prefinjeno! Nataša mi je ništa posebno, stereotipna, umetna kosa, nokti, izbeljeni zubi, sve je to već viđeno - komentarisao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da prokomentarišemo i Aleksandru, danas si joj rekao da "treba da smanji ringlu na trojku, a ona je okrenula na devetku?" - pitao je voditelj.

Ona je se*s bomba, tačno je za tu vrstu, da se svidi muškarcu kad je sva našminkana i sređena. I takve devojke brzo ulaze u vezu sa nekim, imaju prevelika očekivanja od muškarca, misle da će ih ženiti i praviti im decu - rekao je Kristijan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga