AKTUELNO

Njenom dečku se ovo neće svideti. Jovana se samo smeškala...

Jovana Ljubisavljević i Vladimir Tomović osamili su se ispred Bele kuće, i razgovarali o Tari Simov, za koju se spekuliše da je zaljubljena u Vladimira, a potom su razgovarali o njenom vereniku koji je napolju, ona je Imala svašta da mu poruči povodom njega i njihovog odnosa. Potom se obratila direktno Vladimiru i pričala mu kako ona njega doživljava.

Foto: TV Pink Printscreen

Odakle njoj potreba da tebi bilo šta priča, kad je i mlađa, i sve. Ko je ona da ti kaže da bežiš od mene!? - pitao je Vladimir Jovanu.
Brini se ti mila za sebe. Prema tebi ću biti kao prema sestri, ako ja budem navalentan, ti si dovoljuno pametna da mi kažeš da se skloniš - dodao je potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene sada ovde ništa ne ugrožava, kada budem osetila, ja ću ti reći. Šta je sa Tarom i sa tobom? - rekla je Jovana.
Ništa, ona je priznala i rekla da je zaljubljena u mene, ali me to ne interesuje. Interesuje me vaš odnos? - pitao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Jovana rekla kako su njih dve imale korektan odnos, ali da je Tara nakon toga prokomentarisala kako smrdi. Potom s dotakla svog dečka.

Mi smo super, čvrsti i stabilni. Luka mi veruje - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Vladimir joj je poručio kako bi, da sazna, da je dečko ostavoi dok je ona unutra, sve to lako podnela. Rekao je da bi se isplakala jedno veče, i da bi sutra bila kao nova, sa čim se ona složila. Onda je rekao da definitivno ima u planu da je muva.

Ja, koliko god da sve zvuči suludo, i nerealno, ja sam se stavljao u njegovu kožu, i razumem ga - dodao je Vladimir.

Detalji razgovora u videu ispod:

Autor: D.B.