AKTUELNO

Miljana otvorila dušu.

Naredni gost voditelja Darka Tanasijevića jeste MIljana Kulić, ona je tu da kaže sve što joj je na srcu i duši, kako o odnosu sa majkom Marijom Kulić, ali i sada već bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom. Na početku se izvinila za sve što je priredila za rođendan. Darko ju je pitao da sumira svoj rođendan i da objasni sve emocije koje su je zadesile te večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Izlivi emocija, sreća, tuga, sreća, tuga. Sumirala bih da je moj rođendan super počeo, a loše se završio. A to sam ja tražila. I eto, gledala sam - rekla je Miljana.
Kako si doživela Zolin ulazak? - glasilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam ravnodušna, nikakvu emociju nisam imala. Sumnjala sam u Zolu, zbog Borinog radija, jer sam svašta čula. Sa njim sam ranije videla budućnost, ali sada ne vidim ništa. Od njega sam tražila da bude korektan, ali on je živeo tako kako je živeo, ali eto, postala sam ravnodušna. Bilo prošlo - sada je kraj - dodala je Miljana, potom se Darko nadovezao pitanjima:
Kako su ti se dopali pokloni, koje si dobila od Zole? U kakvom ste odnosu sada? - glasila su pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve kupljeno od mog novca, sve je ostalo kod njega, i telefon, i sve. Nemamo nikakvu komunikaciju, dva dana mi je bilo teško, ali je sada prelomio razum. Noćima sam razmišljala i rešila. Mene je majka trebala više da bije, ja sam toliko loših stvari svima učinila, ali ne u poslednje vreme, već od kad sam se rodila. I takva sam zbog tate, on me razmazio - dodala je Miljana, a potom se Darko dotakao Marije, i njenih saveta koje joj je davala,i pitao je da objasni sve to:
Bila je u pravu za sve! Ljubav je slepa, znaš kako ljudi kažu. Ja sam njega zamolila posle rođendana, da odnesemo stvari, da prebacimo u fružider, i to sam zbog njega htela da sklonim hranu, ali ne. On nije želeo da pomogne mojoj mami, svi su pomogli osim njega. Tada sam ga molila da joj se izvini, i ponizila se, ali ništa - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Miljana je objasnila kako je shvatila da je Lazar ne voli i da je to razlog zbog kog se ohladila. Objasnila je i da mu je nakon rođendana prilazila i pokušavala da bude prisna samo zbog alkohola, koji je uticao na nju.

J*bo me pas, zbog svega. Koze iz štale su pametnije od mene! Za sebe sam najveća budala! - rekla je Miljana

Potom je Darko zamolio da objasni aktuelni odnos sa Bojanom Savićem, koji sve više intrigira javnost, ali i nju, i njenu majku?

Foto: TV Pink Printscreen

Kod njega me ništa ne intrigira. Neću više da dajem ljudima prostora. Ja sam htela da podignem Mišela za crnim stolom, i pokušala sam, a onda je ispalo da sam preterala. Uzdižući druge, sebe sam pokopala. Što se Bojana tiče, mami je smetalo, jer ona više ne prepoznaje ko sam ja. Videla je, igramo, pevamo, i ona odmah nešto vidi tu. Ja nikad ne bih bila sa oženjenim! - dodala je Miljana.

Detalji njihovog razgovora u videu ispod:

Autor: D.B.