AKTUELNO

Progovorila i o drugim zadrugarima!

Paula Hublin otvorila je dušu svima, pa je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrila sve o trenutnim dešavanjima u kući, ali i odnosu sa Franom Pujasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran i ja smo sada prekinuli. Anđelo mi je prijao zato što mi je pružao pažnju. Bilo je sve super, dok nije iskrsao onaj problem, kada je rekao da se povlači zbog Frana. Ja sam znala da je to izgovor, pa kad je započeo sa Ivanom, precrtala sam ga. Što se Ivane tiče, prenaglila je, treba ići srcem, a ne slušati druge zadrugare. Videla sam da je malo tužna, ali to morate pitati njih, protiv te devojke nemam ništa - rekla je Paula.
To sa Franom je bila kriza, falila mi je pažnja u našem odnosu. Nije istina da sam se pomirila sa njim, zato što sam bila povređena od strane Anđela. Ne mogu biti povređena, ako ga ne volim, sa Anđelom sam najbliže imala neko pipkanje po grudima. Nadala sam da će se Fran promeniti kada se pomirimo. Ali ne ide, oboje smo depresivni, baš smo sada popričali i... - pričala je Paula kroz suze.

Darko je pomenuo kako zadrugari misle da je Fran nekada čini depresivnom, a ona se složila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekad stavim na vagu dobre i loše stvari, ali nisam mogla naći dobre stvari. Teško mi je, jer sam ulagala u nas sve i sad vidim da je sve to za džabe, nije vredelo. Samo sam mu želela pokazati da nije sve tako crno, da ga neko voli i da će ga to motivisati da promeni svoj način života i makne se tog lošeg i poroka - nastavila je Paula.
Boli me što svi svaljuju krivicu na mene, a ne žele saslušati pozadinu svega. Ne plače on zbog mene, plače zbog sebe, pre Zadruge nije plakao tako, tek kad smo ušli. Pre nego smo ušli, rekao je mojim prijateljicama kako će sve promeniti ovde. A ja sam shvatila kao da će ispasti da sam ja najgora, a on jadan. Koristi situaciju - plakala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je dodala kako smatra da postoji mogućnost da je Fran ponovo udari, ali i da sve radi sa namerom.

Rekla sam mu pre da nikada ne pominje da se drogirao zbog mojih, ali i njegovih. On je mene krenuo blatiti, pa sam mu u krevetu rekla "Nemoj da počnem ja da pričam". To je bilo u svađi - rekla je Paula.

Rekla si da je bio potpuni drugačiji, a jednom prilikom je Fran pomenuo da si ga snimala telefonom dok je plakao? - pitao je Darko.

To je bilo samo jednom, kada smo se posvađali, pa sam mu rekla da se nećemo pomiriti. Tada sam ga snimala, jedini put kada je on zaista plakao. Mada, i tada je bilo samo iz koristi sve sa njegove strane - nastavila je Paula.
Što se Anđela tiče, gledam ga kao i bilo kog drugog zadrugara i Fran sve to koristi, jer on provodi vreme sa njim, a meni je zamerio da mu smeta kada Anđelo priđe nama - nastavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana je nova ukućanka, videlo se da se ne podnosite, čemu ta netrpeljivost? - pitao je voditelj.

Nije tačno, samo je pomenula Tomovića, Matoru i mene u nekom negativnom kontekstu, pa mi nije bilo jasno zašto. Pričaću sa njom o tome, jer se poznajemo iz nekih izlazaka. Nismo bile bliske, niti se družile, ali Fran jeste. Pre nego smo mi bili zajedno, oni su se družili, pa mi je pričao neke stvari o njoj. On se šokirao kada je video. Ne želim pričati kakve mi je stvari pričao o njoj, stvarno neću reći - rekla je Paula.
Pogodilo me je, na primer, što je Tara rekla da manipulišem njime, ali ja zaista imam jako lepo mišljenje o njoj, cenim iskrenost i zato mi se svidela - objasnila je Paula.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga