AKTUELNO

Ponovo raskid?

Tara Simov započela je razgovor sa Franom Pujasom, kome je prepričavala njen razgovor sa Paulom Hublin, pa mu je sve otkrila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam joj da mi je dokazala sve, pa sam je pitala da li te voli, a on je rekla samo kao čoveka. Pričala je sve najgore za tebe, da si joj dizao pritisak, da si alav, kako joj pušiš sve cigare. Čak mi je i rekla kako ti je poručila da sad imaš mene, kao "Imaš sad Taru". Ne voli te, bitno joj je samo da budeš tu - rekla je Tara.
Ja to znam - dodao je Fran.
Savetovala sam joj da onda prekine, jer mučite sebe. Ni ne misli da je voliš, pa mi je prepričala neku situaciju pre nego ste ušli, da će u rijalitiju biti teško. Sve u svemu, došla je do zaključka da te ne voli kao dečka, nego kao čoveka - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, nije meni rekla, ali je rekla nekoliko puta tu za stolom - prokomentarisao je Fran.
Ne može da te ostavi, jer će biti najgora, toga se plaši, tako mi je rekla - objasnila je Tara.
Ja je volim, kao ženu, ali me ona nikada nije prihvatila takvog kakav jesam, tražila mi je da menjam sve, ne voli moje drugove. Nije mi se sviđala na početku fizički, ali sam je posle zavoleo kao osobu - objašnjavao je Fran.

Zatim su započeli razgovor oko njihovog fizičkog obračuna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo oko bilo kakvog dnevnika, nego ćeš videti kakva je kad se svađa, iznervirala me je. Sedimo mi pre nekoliko dana sa Marijom, dođe Anđelo, pa sam joj rekao da mi nije prijatno biti pored njih. Ona mi kaže da sve radim zbog priče, jer mi odgovara - rekao je Fran.
Sada ću ići da promenim krevete sa Draganom - rekao je on.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga