AKTUELNO

Rešili su, gotovo je!

Nakon pitanja upućenih Lazaru Čoliću Zoli, Mariji Kulić i Miljani Kulić, bilo je jako napeto. Posle Marijinih i Miljaninih suza, na red je došao sledeći zadrugar! Sudeći po tome kako je ovo veče počelo, verujemo da će ovo biti uzbudljiva i turbulentna noć. Sada će pitanja opet postavljati Marko Pantić i nastavio sa Marijom Kulić, pitao ju je da prokometariše nje i Zolin odnos, i da prokomentariše Zoline navode od malopre:

Mene ne nogu da pogode reči osobe kao što je on. Pustila sam je da živi sa njim, mesec dana. Udarila je glavom u zid. Pokušavala sam da im ukažem na greške. Kao majka sam se postavila. Uverila sam se u svoje mišljenje o njemu, tu nema promena i boljitka - rekla je Marija.

Miljana se ubacila, i molila Mariju da sedne, što je ona i učinila. Miljana Videnivić imala je pitanje za Lazara Zolu: Kada si ušao u Zadugu, Miljana je bila kod Mišela, da li ti je krivo?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, oni su simpatični, danas sam pričao sa njim. Kapiram da nekada preteruje, da treba da spusti loptu. Mislim na uvrede,koje upućuje Mišelu, treba da se zeza, bolje je, i on bi prihvatio - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si bio ljubomoran, ili si se suzdrzavao? - dodala je novinarka.

Ne, bio sma ljut zbog nekih drugih stvari koje su se pričale ovde. Danas mi se nije obratila, nismo pričali. Boli me sve što mi je prebacila - odgovorio je Zola.

Da li ste zajedno? - Glasilo je podpitanje.

Ne, danas nismo ni razgovarali, pokušaću da popričam sa njom, ali eto, neću da se svađamo. I neću pustiti na sebe - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se novinarka obratila Miljani Kulić, da prokomentariše ovo što je Zola izjavio.

Što se Mišela tiče, preterala sam, radim to iz ljubavi, ne znam kako da dokažem da mi je stalo. Ljubav iskazujem pogrešno. Želim da razgovaramo, ali on ne želi sa mnom. Za Zolu nemam komentar. Nećemo se pomiriti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je potom, rekao da veruje u njene reči, i izjavio da ništa ne zavisi od Marije i Miljanine porodice, već da je to zbog drugog razloga. Potom je Mišel rekao šta misli povodom Miljaninog rođendana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam osuđen od strane zadrugara, i pokušao sam da se spustim, i budem okej sa Miljanom, pričali smo o Zoli, saslušao sam je i za Zolu, međutim, ona je preterala. Njoj đavo ne da mira. Dobio sam pozivnicu, preko Mikija. Rekao sam da ću doći, ali,onda je opet počela da vređa, da sam nastran. Onda nisam otišao, dao sam joj priliku, nije iskoristila. Neću se družiti sa njom, voleo bih da nemamo kontakt, i dramu - rekao je Mišel.

Detalje pogledajte u videu ispod:

Autor: D.B.