AKTUELNO

Sluti na svađu!

Prva zadrugarka koja će se večeras, u vanrednom ubacivanju, pridružiti zadrugarima jeste Hana Rodić koja je u studiju, pre ulaska u "Zadrugu", proćaskala s novinarima u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga znaš iz rijalitija? I u kakvim odnosima si sa njima? - glasilo je jedno od pitanja.

Monika mi je draga, znam je. A što se tiče Paule, nemam problem, ali mi nešto nije draga. Pozdravićemo se sigurno. Ali ne bih da imam predrasude. Sa Monikom se znam iz Dubrovnika, tamo je radila pa smo se upoznale tako. Znam za njene sklonosti ka drugom polu.

A tvoj dečko, kako ste se upoznali? Ima li neko da je tvoj tip? - glasilo je naredno pitanje.

Rijaliti gde sam ja pobedila me spojio sa mojim dečkom. Tamo smo se upoznali. Dečko me jue podržao što se tiče rijalitija. Možda i on uđe - rekla je Hana, koja je prokomentarisala i druge zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgledom niko nije moj tip. Što se tiče toga ko mi se najviše sviđa, to je Žana. Ona je opuštena, ne deluje mi kvarno. Dok ima nekih koji mi se ne sviđaju. To su Paula, Matora i Tomović. Vladimir se igra sa ženama, to mi se ne sviđa. Matora je folirant, jer Moniki govori sve najlepše. A čim Monika nije tu ona je ogovara. Pogledala sam par klipova Sanje i nje, ona je još voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Prokomentarisala je i Kristijana Golubovića.

Kristijan ima godine, i poštovaću ga. Ne bojim ga se, samo ću svima dati priliku, i videti kakvi su.

Iako je u "Zadruzi" mnogo muškaraca, tvrdi da joj se preljuba neće dogoditi.

Emocije sa nekim se sigurno neće desiti. Znam to jer sam imala vezu na daljinu, i nikada mi se nije desilo da nešto uradim.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku svog gostovanja u studiju progovorila je o Pauli, a zatim i o Franu.

Fran je jedan dobar dečko, ali je izubljen, ali mislim da Fran, koliko ga poznajem, ima puno prijatelja, i svašta je tu bilo. Njemu je veliki plus što je sad sa dosta ljudi i mogao bi puno naučiti od svih njih. Paula puno utiče na njega, i to negativno. Frana više vole napolju, to je definitivno. Ali nije na meni da iznosim prljav veš - rekla je Hana.
Znam svašta za Paulu, ali to neću izvući zbog nekog razloga, da napravim nešto. Biću direktna, ali neću biti drska i bezobrazna. Imam svog asa u rukavu, što se kaže - dodala je Hana.

Autor: D.B.