AKTUELNO

Par koji nas svakodnevno iznenađuje!

Tokom večeri i pretresa nedelje, povela se priča o konteverznom ljubavnom paru Anji Todorović i Jovanu Cvijetiću Cveletu.

Njihova veza je na "staklenim nogama" od trenutka kada je Anja saznala za Cveletove afere sa drugim devojkama, kojima je slao svoje slike eksplicitnog sadržaja.

On je mene stavio na četvrto mesto, i ja sam mu to zamerila. Ja kažem da ja njega volim, i to je najveći problem! Sve ove situacije su zrele da se veza prekine, a mi smo osuđeni na ovaj prostor i stalno ću ga sretati. On mene posle svakog problema ubedi da to nije tako - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene nije htela da sluša, ja sam lupao ceo apartman na Zlatiboru! Ona je mislila da je varam, ali to nije istina. Ja priznam kada sam kriv! - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se stalno svađamo, a ne samo u lajvu. Ja ne znam šta sam mu sve rekla u krevetu, tražila sam mu i da izađe iz krevet, ali sam posustala. U afektu bih ga ubila, ali se smirim jer ga volim - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta osoba sa Zlatibora mi nije bivša devojka. Ja sam tu devojku jednom video pre tri godine sa kojom sam se poljubio, i više je nisam video. Ona je došla na Zlatibor, i ja sam to video na Instagram storiju, i pitao sam je jel radi klub u kom je bila na Zlatiboru. Ona je meni ponudila slibdno mesto u klubu, u koji smo i otišli, ali je nismo sreli. U povratku u apartman, ona mi je poslala poruku jel može da mi se javi od devojke, to je bilo sve. Prepiske koje su izašle, i ta osoba o kojoj se radi, našla me je na Inastagramu i zapratila. Ja sam imao veze gde sam bio prevaren, ali i ja sam povređivao druge osobe. Devojke su se za mene lepile! Naša veza ovde nije kao napolju, i ono što imamo napolju je drugačije. Ja sam uzeo novac od nje, a ona je to skupljala da operiše nos, ja sam joj to i vratio, ali sam pozajmio od dugara kojem još te pare dugujem - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pričala kako joj tata ima uvid u račun, i da je on podizao novac koji je njen tata tražio da se vrati - rekla je Marija.
Istina je da moj otac to ima, i ja sam jednom podigla novac, i dala mu trideset hiljada od pedeset koje sam podigla. Mene je tata pitao gde su te pare, i on ih je vratio. Ja ne znam ko je njemu kupio automobil, a drugar Vasko mi je rekao da mu je to kupila ta žena! - objasnila je Anja.

Šta su sve rekli Anja i Cvele, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga