AKTUELNO

Treperi kad ga vidi.

Dragana Mitrović želela je od Elene Stojčić da čuje kakvo mišljenje ima sada o Žani Đorđević nakon što su imale sukob. Elena je izjavila da nema nikakvo mišljenje o Žani, a onda postavila Snežani Ojadnić pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da pitam Snežu kakvo mišljenje ima o meni? - zanimao je Elenu.
Prvu svađu kada si imala sa Aleks, rekla sam da je mnogo ružno kada nekoga zoveš k*rvo, a i ne znaš je. Isto se ponovilo i sa Žanom. Ružno je, jer si žensko. Sutra ćeš biti majka. Ne možeš da sudiš prema nečijem izgledu. I da je k*rva i da je dr*lja, ne treba do ta pričaš - izjavila je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti što si mi se izvinila za majku. To mi je drago - rekla je Elena.

Snežana je zatim postavila pitanje Anji Todorović za koju je rekla da je primetila kako ona uvek kada vidi Mladena Rajkovića "trepće".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi razjasniš priču ovo vas i ono da ste bili zajedno... To mi nije jasno. Da neko kaže da je spavao sa mnom, a da nije, ja bih ga isterala na kapiju - izjavila je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vasko je priča za sebe. Mladen i ja se znamo neke dve godine i viđali smo se samo u klubovima. Letos smo bili zajedno na bazenu, tu je bio i Vasko, moj dečko i svi. Bila je priča oko Zadruge i on nije bio jedini koji su rekli: "Hoću ja u Zadrugu, predstavi nas kao drugare". Ja sam Mladena i još petoro ljudi predstavila kao drugove, a te ljude sam videla jednom u životu. Samo sam htela da im učinim - rekla je Anja.

Autor: S. K.