AKTUELNO

Imali su skoro sukobe s njima.

Tokom večerašnjih nominacija Anja Todorović rekla je kako je nedavno imala sukob s Paulom Hublin, za koju je rekla da smatra da je loš čovek i da je vređa, a onda je ustao i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele koji je odlučio da se javno izvini Anđelu Rankoviću zbog sukoba koji je bio nedavno.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula i ja smo imale korektan odnos, ja joj nikada neću zaboraviti kada mi je prišla u svađi s Vaskom, ali mi je tada rekla da sam glupača i vređala me. Mislim da ne zna da prihvati kritiku i da je prljava na jeziku, ali nije loš čovek. Što se tiče Anđela, za njega su svi rekli da je fin i kulturan, oduševio me je postupkom za Frana i što hoće da sačeka. Poslaću Paulu u izolaciju - rekla je Anja.
Anđelo i ja smo na početku imali neku situaciju, ja sam napravio grešku i to priznajem, a ovim putem bih hteo da mu se izvinim. Ne smatram ništa loše o njemu, ali mogu samo da pričam za ovu situaciju sa Paulom. Smatram da je ona sa Franom trebala da završi pre nego što je došla ovde. Nominujem Paulu - govorio je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izlaganja ovog ljubavnog para, na red su došli i pevači. Tako su svoja mišljenja izneli Mišel Gvozdenović i Bojan Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Paule i Anđela, imam korektan odnos s oboje. Mislim da je ok devojka, imamo neke naše šale, pozitivna je, ne sviđa mi se kod Paule što je ušla u rijaliti u nekim nedefinisanim odnosima sa Franom. Anđelo mi se sviđa, normalan momak, nije iskoristio priliku da otme devojku nekome i da ga dotera do ludila i taj dečko zagrebe na vrata. Šaljem Paulu - govorio je Mišel Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino što zameram Pauli je to što je trebala s Franom da reši situaciju, da je ne bi osuđivali kao lošu devojku - pričao je Bojan.

Više o svemu pogledajte ispod.

Autor: S. K.