AKTUELNO

Aleksandra ubeđena da je Car zaljubljen u Žanu.

Filip Car pričao je ovog popodneva sa Aleksandrom Nikolić, s kojom se nedavno i poljubio. On joj je ovom prilikom priznao da mu se sviđa i da moraju da odluče šta će biti s njima. Međutim, nije sve bilo tako lako, s obzirom na to da mu Aleksandra stalno udara blokadu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne da mi se natezati. Ili ćemo imati nešto ili nećemo. Nema šta da gledam ko mi se sviđa. Sviđaš mi se ti - rekao je Filip.
Ja sam gledala baš situaciju otkako smo se poljubili, tu je već hiljadu priča, a nismo ništa više uradili. Evidentno je da ti gledaš na svaki način da se približiš Žani - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako se slažu i da ti to radiš s Kristijanom. Ja ne mogu spavati s Matorom i Monikom, ja ću ići u drugi krevet... Da ne misliš da sam neko ko će odmah... Ti se meni sviđaš i značiš mi najviše ovde sada, trenutno. Mislim da ne možemo ništa zajedno. Nije to... Razumeš? Mi smo se par dana opustili, ali nije to prava stvar - dodao je on.
Kako ja da budem s tobom i zaljubljena u tebe kada se tebi sviđa druga devojka (Žana)? - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina. Ja sam rekao da se ona meni sviđa dok se nisam poljubio s tobom. Ti si totalno moj tip cure. To sam počeo tako da gledam. Ja sam bio u vezi s jednom baš poznatom devojkom i posle toga sam izgubio emocije. Meni se Žana sviđala na početku, otkako sam se poljubio s tobom, zanimaš me samo ti - dodao je Car.

Autor: S. K.