AKTUELNO

Ljubav stara nema zaborava!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Miljanu Kulić, a bilo je u vezi njenog susreta na sinoćnoj žurki sa starom simpatijom i pevačem Darkom Lazićem, koji je bio izuzetno emotivan.

Da li i dalje patiš za Darkom Lazićem ili si i dalje zaljubljena u Mišela? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam bila zaljubljena ni u Darka, ni u Mišela, ali Darka volim na neki poseban način. Meni je uvek teško. To je naš ritual, popila sam tri piva na eks da bih mogla da uđem unutra. Ja sa njim ništa nisam imala, možda sam još uvek pod utiskom, ali ne želim da priznam sebi da sam zaljubljena u oženjenog čoveka. Hvala produkciji što ga je pozvala, drago mi je što je smršao, videla sam da ima problem sa kukicom ili nogom, poklonio mi je svoj šešir, volela bih da dođe na moj rođendan. Što se ovog tiče, Darko mi je rekao da se ne svađam sa Bojanom, iz poštovanja prema Darku, neću. - ispričala je Miljana.

Miljana je potom istakla loše mišljenje o Bori Santani, te je tvrdila da nikada neće gostovati u njegovoj radio emisiji ,,Amnezija".

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel više nije interesna sfera Miljani Kulić, jer je sinoć bio Darko Lazić - dodala je Kulićeva.
Ona je pokazala svoje lice, danas mi nije dala mira, ceo dan leži pored mene, zadnja izlazi iz paba, neka me ostavi na miru! Nije zaljubljena i hvala Bogu, nema šta da traži kod mene, ima svoj krevet, oduzela ga je od mene, ako bude nastavila, onda ću i ja ležati na njenom krevetu! Pravi od mene da sam gej, ali nisam! - odbrusio je Mišel.
Smatram da joj nije mesto u pabu, jer bili smo više puta, koliko puta samo je ona sedela tamo. Ako već znaš i videla si da je među njima čovek sa kojim si u konfliktu, ja tamo ne bih išla - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako j esve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga