AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Vuk Mob izneo je svoje međuljudske probleme koje ima od početka četvrte sezone "Zadruge". Vuk je istakao da je pogrešio u proceni Mladena Rajkovića, a onda se dotakao i Paule Hublin i Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da je fin momak, brani se, kada je rekao da nema poštovanja, to je rekao u smislu da kada njega neko napada. Što se tiče Frana, on nije zlonameran, nego je emotivno rastresen, zbog Paula i Anđele, i onda dečko puca po šavovima, i ja bih pucao da vidim svoju devojku sa drugim na bazenu - ispričao je Vuk.
Nju je ostavio momak, a brat bratu, nije prošlo 24 sata, ona se već sunčala sa Anđelom, Moniki je rekla da joj se sviđa Anđelo. Ja samo čekam kad će da se poljube i da završe zajedno u krevetu, to je dvoličnost koju poseduje Paula. Ili da raskristi sa njim, ili da odustane. Njen moral se dovodi u pitanje, proveli su od 12 popodne do 7 uveče zajedno, on je došao izgoreo sav, a onda kao sa ovim videćemo šta će biti. Sediš na dva fronta i to se neće dobro prezentovati napolju, ako ovako nastaviš, baš ćeš debelo da zaglaviš kod naroda, jer mene baš boli uvo za vaše odnose - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga