AKTUELNO

Sve vreme se osećala tenzija i hemija između njih.

Ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao je za potrčke Paulu Hublin i Anđela Rankovića, budući da mnogi zadrugari komentarišu da se između njih oseća ljubavna hemija, kao i da je on kriv zbog raskida sa Franom Pujasom.

Tenzija između Paule i Anđela bila je konstantna, a on je u jednom trenutku hteo da ispuni zadrugarki želju i upali klimu, jer joj je bilo previše vruće pored njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li gladna? - upitao je Anđelo Paulu, a ona mu je odgovorila negativno.
Što si nervozna? - upitao je Anđelo.
Nisam, umorna sam kao pas i svi me živciraju i to ti je to - odgovorila je Paula, a potom su se jedno drugom sve vreme smeškali.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ima novo? - upitala je Paula.
Kod mene ništa, ja sam ti rekao možemo i ovako, i onako, možemo da imamo i normalan odnos, i da nemamo uopšte. Nešto si ti bila istripovala. Ne znam za šta, tako samo odjednom je došlo nešto - odgovorio je Anđelo.
Odbojko mi je dvoje ponašanje, jer si prema svima isti, onda dođe Vlada, meni su to glupo dečije priče. Ja ne znam kako ste vi mene predstavili, da se Rialda digne i kaže da sam ljubomorna na nekog, jer se sa tobom druži. - poručila je Paula.
Ja ne znam o čemu pričaš! To ti je kazna, jer nisi bila dobra. Na bazenu si se naljutila nešto, kada sam bio u ljuljaški - pravdao se Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga