AKTUELNO

Niko neće ostati miran posle ovoga.

U igri koju je organizovao Dragan Marinković Maca pale su maske mnogim zadrugarima. Bilo je lepih reči a počeo je Alen Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što mogu da kažem pozitivne stvari. Ta osoaba i ja se nismo znali pre Zadruge, iako imamo dosta zajedničkih prijatelja. Ona je jako intelignetna, jako sam je zavoleo. Milslim da ćemo biti jako dobri prijatelji i posle zadruge. - rekao je Alen i nastavio:
U pitanju je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta osoba nosim kačket, t aosoab hrče, ne dam mi da spavam. Dala mi je 0 na glasanju. To je Kobra - rekao je Ša.

Sledeća je bila Snežana Ojdanić koja je rekla:

Ta osoba mi je u startu delovala kao osoba sa kojom mogu das e družim, ali kako dani prolaze shvatam da je veliki folirant, licemer. Mislim da je zaljubljena u jednu osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Radilo se o Sandri Rešić, što je iznenadilo većinu zadrugara.

Zamerila sam ti što mi nisi dala cigaru, a Đedoviću si dala. Imam osećaj da moraš d azavisiš od nekoga.
Što se tiče zaljubljenosti u Tomovića je glupost, njega znam već 7,8 godina. Ja sam se njima pokazala kao dobar drug. Što se tiče cigareta nikome neću davati, tebi sam ponudila ali ti nisi htela. Ja tebe gledam kao heroja, kao samohranu majku, i to što si rekla ese varaš - odgovorila je Sandra Rešić

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da prokomentarišem, što se tiče grupe ko se uvaljuje traži da se smiri, a za cigare, sandra nije dala jutro cigaru Eleni - rekla je Zvezdana Stefanović

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: N.B

#Zadruga