AKTUELNO

Žestoki okršaji.

Darko Tanasijević je ušao u Belu kuću i razgovarao sa zadrugarima. Upitao je Nadicu Zeljković o njenom glasanju na izboru za miss.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, Vi ste imali pravo da glasate kako god ste hteli i želeli - rekao je Darko
Svi znate ko je moja ćerka, Miljana je u pravu, ja jesam nju razočarala, plakale smo dok smo se prisećale prve Zadruge. Pričale smo kako sam ja nju preživljavala u trudnoći, i moju ćerku. Što se tiče glasanja, ja sam pitala Matoru da li je to ozbiljno ili zezanje - počela je Nadica, ali ju je Mića prekinuo:
To svi znamo da je bilo igranje cirkuzanata.

Na njegovu izjavu, Miljana se osetila uvređena i rešila da kaže šta ima.

Ne možete da nazivate cirkuzantima ljude koji su u rijalitiju, ovo je zabavno - humoristički program - urlala je Miljana na Lepog Miću koji je pokušao da opravda Nadicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana imaš problem, MIljana ćuti, nisam te pomenuo, pričao sam generalno. Ti si nebitna. Ja sam rekao da članovi žirija prave cirkus. Stalno napadaš sve, napadas Kristijana, mene, sad Nadicu - branio se Mića, a Miljana je nastavila:
Šta tebe briga šta ja pričam, ti braniš Nadicu koja je rekla da je ocenjivala show, a meni dala 0 poena.
Miljana nemoj da ja krenem da pričam, da tvojoj majci kažem sve o tebi i šta radiš - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je prekinuo Miću i Miljanu i rekao da prekinu svađu da bi Nadica nastavila svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu ja da stojim dok oni završe. Ja sam Matoru pitala kako da glasam, ona mi je rekla da glasam kako ja želim. Tema je bila miss, meni je prva bila moja Joka, i onda sam nastavila. Da li ovo glasanje govori o meni, Miki će mi pomoći, sledeća tura glasanja govori o meni. Kikirezi su male kokoške, sitne. Ja mislim da sve ove visoke devojke mogu biti misice, ja sam odlučila da pružim priliku ovima sa metar i 50, malim kikirezima. Štiklirala sam ih sve koje su niske, Matoroj sam dala 12 jer me je najviše podsetila na mene. Jovana izgleda isto kao ja. Što se tiče MIljane, ja kažem da je ona u pravu, i ona i ja smo pričale o svemu i mojoj Kiji. A mi kikirezi ne možemo da budemo misice.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga