AKTUELNO

Miljana napravila opštu pometnju!

Vodiitelj večerašnje emisije "Izbor potrčka" Darko Tanasijević, došao je u Belu kuću, kako bi saznao od ovonedeljnog vođe Lepog Miće, ko će biti potrčci.

Milslim da imamo dosta izazova, mislim da ću odabrati najzanimljivije - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva tema o kojoj će se pričati jeste, izbor za mis i mistera Zadruge. Pa je tim povodom Darko prvo pitanje postavio Miljani Kulić: ''Kako komentarišeš to što nisi pobedila u svim glasanjima na izboru za mis i mistera?''

Ja smatram da je Jovana pravedno pobedila, ali iznenadili su me neki ljudi koji mi se šlihtaju, a nisu mi dali poene, konkretno mislim na Kobru. On ne može i nije kompetentan da odlučuje. Ja sam očekivala barem po jedan poen! Svako je glasao po ličnom nahođenju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pet godina u rijalitiju i pobedim sa TikToka! Sramota bi bilo da ja budem pobednica, imam 105 kilograma. Ja nemam nameru da bilo koga prestižem, Nadica je mogla da mi da barem jedan poen, ali ipak ona je Kijina mama - dodala je Miljana.
Ja sam se sa Kijom svađala, i Nadica je rekla kako je bila pristrasna. Da sam glasala za šou, glasala bih za Miljanu! - rekla je Matora, koja se naknadno ubacila u konverzaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga 4