AKTUELNO

Nije mu lako!

Darko Tanasijević je večeras u Zadruzi razgovarao sa Franom Pujasom o odnosu njega i njegove bivše devojke Paule Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je 7 dan kako je Zadruga počela, i kako si se snašao, kakva ti je odnos sa Paolom? - upitao je Darko, a Fran mu je odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

E mislim da sam se snašao, izdešavalo se svašta za ovih sedam dana. Nisam očekivao da ćemo Paola i ja pući tkao brzo, jeste moja krivica, ali sada je to okej, družimo se pa ćemo videti šta će biti. Neke stvari su se vukle s polja, i ovde je puklo. Ona mi je pomogla da uđem ovde, ona da popravim svoj život. Imao sam dosta problema u životu, aona mi je pomogla i shvatio sam šta sam izgubio, kakvu devojku sam izgubio. Morale su se neke stvari desiti, i promenio bih sve kada bih mogao vratiti vreme, ali ne mogu. Imao sam psihičku borbu ovih dva dana, ali biće bolje. Tužan sam mnogo, ali komuniciramo lepo, trudiću se da je ne izgubim. Anđelo nije krivac, ne verujem da tu ima nečega iako sam ja to kao potencirao u startu. Anđelo nije krivac. Ja njoj ne smem da zamerim, ona je mene trpela u svakakvim izdanjima, moram i ja to da izdržim ako se nešto desi između njih, ali trudiću se oko nje uvek. Ja moram da se promenim i ovde i van Zadruge - ispričao je Fran

Kako je to izgledao, pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga