AKTUELNO

Paula je iskreno odgovorila.

Zadrugari ove noći igraju Igru istine i to po prvi put u ovoj sezoni.

Milica Kemez postavila je pitanje Dragani Mitrović: "Zašto si došla u rijaliti, ako si spremna da nam ispričaš razlog i o tvom životu?"

Ušla sam zbog sebe, trebalo mi je nešto ovako. Prvi korak mi je ovo da napravim nešto za sebe. Dve godine sam lutala, nisam se snašla posle razvoda. Prihvatila sam ovo, i zbog novca i zbog promocije. Milice, ti nisi nikakav razlog. Ja sam Mići zamerila tu noć jer nešto što je meni sveto nabacio tu priču. Nisam očekivala da to bude prve noći - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Mitrović postavila je pitanje Pauli Hublin: "Zašto si pristala da uđeš sa Franom nakon svega?"

Kad sam dobila poziv, moj jedini uslov je da uđem sa Franom. Ako se nešto meni pruža, pružiće se i njemu. Kakav god da je on. Verujem u njega i mislim da može napraviti puno od sebe. Nisam mogla znati da ćemo doći ovde i raskinuti. Mi smo planirali totalno drugačije stvari. Ovde ljudi očigledno pucaju. Ništa mu ne zameram. Možda je to neki njegov strah da ne reaguje kao pre. Veče pre sam mu rekla da se ne ponaša tako, da ja ne bih počela da pričam. Nikad ne bih rekla ništa protiv njega, niko nije znao kakav odnos mi imamo, ni moji prijatelji, ni moji mama i tata. Nisam imala nameru da osramotim njega i sebe - rekla je Paula.
Nije strah. Bilo me je sram, ja sam sam ispričao. Mislim da ne zaslužuje biti sa mnom - dodao je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga