AKTUELNO

Ipak nije smela da je nominuje.

U Beloj kući se večeras održavaju prve nominacije u "Zadruzi 4", a zadrugari moraju da odluče kog potrčka čuvaju, a kog nominuju, Miljanu Kulić ili Mišela Gvozdenovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Miljana veoma gotivna, ali ja ne bih kud svi Turci, tu i mali Muja. Miljana će se vratiti u svakom slučaju, tako da ja ću glasati za nju. Ja nemam ništa protiv Miljane, ali verujem da će svi da daju njemu glas - rekla je Andrea Rea Anđelković.
Otkud ti znaš da će svi njemu da daju, šta si ti najpametnija, i ja sam ti koleginica, moji pregledi na Jutjubu imaju po milon pregleda - dobacila je Miljana.
Nju ću da sačuvam, a njega šaljem, ne mogu - predomislila se Rea.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se puno mešala u njihov odnos i u njihovu prošlost, oni najbolje znaju šta se tu odvijalo i kako su se osećali. Nisam bila ni na čijoj strani. Nije bilo ni njemu, ali nije bilo ni njoj lako. Ni njihovim porodicama to nije bila prijatna situacija. Da se ne osvrćem sad na njihovu priču... Što se tiče Miljane meni je ona simpatična, interesantna, nevezano da li ćemo se mi slagati ili ne, a što se tiče Mišela, par puta sam imala prilike da razgovaram sa njima i da im postavim neko pitanje. Neki njegovi komentari mi se nisu dopali, tako da bih njega nominovala i to je to - navela je Anabela Mićić.
Imao sam situaciju kad sam dolazio u kuću ne da sam isteran, nego je Miljana došla na krevet gde je bila moja slika i rekla mi je da je njena majka rezervisala taj krevet i da moram da nađem drugi krevet. Ja sam to prihvatio, ušli smo malo u lošu situaciju. Posle toga sam shvatio da je sve već bilo pripremljeno jer se Mišel i Miljana znaju već 7 godina. Sa Miljanom sam ostvario kontakt, bila je otvorena prema meni, imali smo i diskusiju. Sa Mišelom sam igrao na žurki, plesali smo, pričali smo ali ne o Miljani. To ćemo se dogovoriti posle. Imam želju da ti kažem Mišel da ja ne mogu da shvatim da ti ne možeš da prihvatiš neke poruke koje ti dajemo - rekao je Vladislav Mandić i nominovao Mišela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušao je u rijaliti da na osnovu Miljane Kulić gradi karijeru - dobacila je Miljana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Rijaliti Zadruga