AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Zadrugari danas nominuju jednog cimera, pa jedan po jedan ustaju i daju svoj stav o tome ko nije zaslužio da ostane u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Kenana, sličan je Kendiju, samo da iza te tvoje dobrote ne stoji lukavost, da ti to nije maska. Meni ovaj ovde gospodin (Vladislav Mandić) nije se pokazao ništa, nije se istakao - istakla je Milica Kemez.
Mi stari igrači očekujemo od vas novih da pokažete ono što imate. A vi ste pokazali kupanje, plivanje i šminkanje. Za sad meni ovaj dečko (Mladen) ništa nije pokazao, treba da se aktiviraš ako da Bog da ostaneš. Treba da budeš malo kulturniji i da bolje odgovaraš na pitanja. Možda grešim, možda mi se čini, ali svi ostali su prišli, nemam ništa protiv tebe - navela je Rada Vasić.
Kapiram da sam dobio titulu već najomraženijeg, ljudi imaju loše mišljenje o meni, ali ja se držim svog stava i držaću se do kraja. Poenta je da ne treba da sudite nekome ako niste pričali ni sa kim. Mislim da sam ja u pravu, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Neću se pravdati za svoje postupke. Navešću Kenana, jer sam slušao priče kako je on sultan, super on izgleda, ali ne ističe se. Nisam ušao ovde da perem sudove i neću se u to petljati - rekao je Mladen Rajković.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo mi je da se vodim starim sukobima. Niko ne zna ko šta ima da ispriča. Ali nemam želju da se sa nekim zadržim. Nemam interesovanje za neke osobe, da se upoznamo, to je ova devojka Anabela. Popričali smo nekoliko puta, da vidim da li grešim, ali ona je jedina osoba koja mi ne ostavlja nikakav utisak. Nije da branim Kenana što bi ga izj*bala, ali takav je bio i Kendi - istakla je Matora.
Ja ću nominovati Mitra Popovića, ali čini mi se da nije iz ove priče - rekla je Jovana Ljubisavljević.
Meni Mladen postaje sve zanimljiviji, treba mi neko i da se posvađam. Moram da izvojim Maju, sa njom nemam komunikaciju, verovatno si zanimljiva, i nema veze sa tim da li si udata - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga 4