AKTUELNO

Mišel i Miljana ne smiruju strasti.

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi nastavio emisiju "Pitanja gledalaca". Prvo pitanje je bilo za Miljanu Kulić: "Kako znaš da Mišel nije promenio broj ako ga i dalje ne zoveš?"

Poslednji put kad sam ga zvala, broj je bio isti. Zvala sam ga pre sedam godina. Možda ga je sada promenio. Lažem, kako znam. Čula sam da ulazi u rijaliti, pa sam našla u Hurgadi njegov broj na Viberu. Tada sam mu i pisala, rekla sam mu da mu je to top za karijeru, da se družimo, on me je pitao odakle znam da ulazi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana me nije zvala skorije. Sinoć je javno u izolaciji rekla moj broj, tako da advokat može da podnese tužbu. Do sedam jutros nisam spavao. Još jedan greh ćeš počiniti, čuće se - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je stiglo i za Mišela Gvozdenovića: "Ko te je najviše razočarao zbog smejanja u facu zbog pakla koji si preživeo?"

Niko pojedinačno, ali ljudi shvataju kao šalu i sprdnju. Ovo nije ni smešno ni lako - rekao je Mišel.
On priča kako je u strahu, a došao je ovde da bude sa njom. Miljana je ovde godinama, uživaš kada se priča o tome - rekla je Rialda Karahasanović.

Pitanje je stiglo za Miljanu Kulić: "Zašto si krevet spojila sa Mišelovim?"

Htela sam šou da pravim i da se sprdam. Sinoć je on odmakao krevet. Od danas svaka komunikacija sa njim je završena - rekla je Miljana.

Još jedno pitanje stiglo je za Mišela: "Da li je Miljana htela s*ks sa tobom?"

Udvarala mi se, htela je da bude sa mnom kao i ostalim pevačima. Nisam je gledao kao žensko, upoznali smo se kroz problem. Nije moj tip - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je stiglo i za Mariju Kulić: "Kako ne zauzmeš Mišelovu stranu?"

Bezobrazan je. Mi smo Miljanu slali na lečenje, on me je zvao jednom i rekao kako će obesiti Miljanu. To je za mene bio pakao. Ovde se ne mešam u njihovu priču. Ona je imala problem. Kako je meni bilo kad ona gleda u jednu tačku i ne zna ko sam ja - rekla je Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga