AKTUELNO

Nova veza?

Nakon emisije Filip Car i Monika Horvat nastavili su svoju raspravu u garderoberu, pa nikome nije bilo jasno šta se krije iza njihovpg odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako možeš da kažeš tada da smo se poljubili? Zbog tebe moram da pričam o privatnim stvarima! Bolje bi mi bilo da sam sama ovde - govorila je Monika.
Jao, volim je, ali ću izludeti, samo ćemo se svađati, negativna je, tako će gurati dok je izgura svoju priču! Tek ćemo se izmiriti za moj rođendan, malo je teža i razmažena - žalio se Filip zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, Monika je otišla iz sobe, gde je sa Vladimirom Tomovićem pričala o Filipu, a on joj je davao nove savete:

Ja želim da te upoznam, bitnija mi je naša relacija, nego ono što on može da kaže o tebi, ali nemoj da žuriš, on će sve reći iz vašeg života. Samo ti je on večeras uskakao, moraš što pre da presečeš. U mojim očima bi bila manja ako to ne uradiš - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene pokopao ovde, a ja sam sve pokrenula. Ne želim više da pričam o njemu, pričaćemo o nama, nije to naša igra nikakva - rekla je Monika.
Ne mogu da verujem da je izjavio da smo se poljubili pre toliko godina, a zna da sam ja tad imala... Čak sam mu i rekla da me previše grli - dodala je ona.
Grli te više i od mene čak! - rekao je Tomović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga