AKTUELNO

Svi stali na njenu stranu!

U toku su pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, po prvi put u "Zadruzi 4". Naredno pitanje bilo je upućeno Mariji Kulić.

Zašto ne utičeš na Miljanu da ne proganja toliko Mišela? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne utičem na Miljanu, jer mu to odgovara. Mislila sam da će biti još gora prema njemu. Rekla sam joj da mu nakon ove nedelje ne daje na značaju, čisto da vidim koliko je bitan bez nje. Ako misli da treba da mu se popne na glavu, podržavam je. Mnoge stvari je i on radio koje su nju zabolele. Na primer, da su je tukli svi, ona to nije prijavila ni nama, ni policiji. Da on želi da spusti loptu, uradio bi, ali mu odgovara, da bi ostao tu - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je bilo upravo za Mišela:

Da li ćeš pasti na čari Miljane Kulić? - bilo je sledeće pitanje.
Naravno da ne. Iako mnogi misle da ja jurim za njom, ali ne moramo baš ni biti uvek u nekom sukobu. Ne možemo se pomiriti nakon toliko godina proganjanja. Pipa me, približava krevet, neka mazi Zolu, ne mene - odgovorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

On jedini nikada nije promenio svoj broj telefona, eto koliko mu je to sve smetalo! - dobacila je Miljana.

Nakon toga, nastao je žestok sukob između njih dvoje, pa su nastavili da se prisećaju tog perioda kada je Miljana imala simpatije prema Mišelu.

On se ponaša kao da to želi, inače se ne bi svađao sa njom, spustio bi loptu! Pokupi se i spavaj u pabu, iskuliraj par dana, tako se to radi. Stvarno izgleda kao da mu situacija odgovara! - rekla je Matora.
Svi znamo da je Miljana specifična, ti kao razuman čovek isteruješ pravdu sa nekim sa kim njena rođena majka ne može da izađe na kraj! Svima je jasno da si prošao kroz pakao. I Miljanu savetujem da se povuče. Pre sedam godina su gorele novine o tome, zašto tada nisi raspravljao sa njom o tome? Ti si pozvan ovde zbog Miljane Kulić, to je činjenica! Umesto da se šalite, ti si došao da se svađaš sa njom. Jaši ga, Miljana, popni mu se na glavu! - komentarisao je Miki.
Zašto mi je slala snimke sa Zolom, kako on čuva dete? - rekao je Mišel.

I ostali zadrugari su se uključili u ovu raspravu, pa su izrazili svoje mišljenje, a većinski su se složili sa Marijom da pevaču ovo odgovara zbog dužeg ostanka u rijalitiju.

Vodili su me svuda, i na lečenje zbog toga, sve su radili da to spreče, ja to priznajem! - rekla je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga