AKTUELNO

Od Tomovića dobili savet da ponovo popričaju, pa se posvađali.

Vladimir Tomović imao je savet za Moniku Horvat i Filipa Cara, nakon haosa koji je danas izbio između njih. Mnogi ukućani na sastanku smatraju kako je Filip zaljubljen u Moniku s kojom se druži godinama i da je zbog toga ljubomoran na Vladimira. Tada je Monika završila u suzama, a njih dvoje nastavili su da se svađu i u nastavku večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona jedino ovde zbog tebe može da plače, ne zbog mene. Ona mene zna dva, tri dana - rekao je Tomović, Filipu.
Pola ljudi mi je reko da sam zaljubljen u nju - rekao je Filip Tomoviću, a onda se u sve umešala Monika.
Ja smatram da si ti za mene jako loš... Nema veze, ja ne mogu... - rekla je Monika Filipu.
Ti si zabrljala jako. Hoću da ti promeniš naš odnos - pričao je Filip.
Ja sam trenutno loše, ti si doprineo tome da se ja loše osećam. Ne razumeš me. Jedva čekam da nađeš curu i nemoj da lažeš na radiju. Ja moram da živim s tim što sam ja došla ovde s nekim kog sam smatrala desnom rukom, a postavio si mi nogu. Ja ne mogu više... Ja više o tebi reč neću progovoriti. Ti si mi danas napravio poniženje i poraz. Za mene je poraz da ti kažeš da sam ja sebična. Ti ne znaš šta sam ja dala za svoje bivše momke. Ti ne smetaš meni što spavaš pored mene, ali napravi cirkus - govorila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to smeta... Ti si zaljubljena u mene? - pitao je Filip, ali nije dobio odgovor.
Ti nisi zaljubljen u mene, mi nikada nismo pričali o tome... Baš smo se kvalitetno družili, nemoj sad da ti kažem. Baš si kvalitetno proveo vreme sa mnom? Ti meni prijatelj? Ti misliš da si super lik - govorila je Monika.

Autor: S. K.

#Filip Car

#Monika Horvat

#Zadruga