AKTUELNO

Posle samo tri dana...

Monika Horvat i Filip Car nastavili su da se svađaju i tokom večeri, nakon što je on saznao kako je ona rekla Lepo Mići kako misli da je zaljubljen u nju. Takođe i na sastanku su zadrugari rekli kako smatraju da je Filip zaljubljen u nju, a Jovana Ljubisavljević istakla je i kako je čula da su nekada Filip i Monika bili u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zaljubljen u tebe i ne gledam tebe kao s*ksualni objekat! - rekao je Filip.
Ovo gledaju moji roditelji, cela Crkvenica. Ja ovo ne mogu! Ja za tebe nisam ništa loše rekla - pričala je Monika kroz suze.
Ajmo kućI! Ajmo zajedno! Ti si rekla Mići da misliš da sam ja u tebe zaljubljen! Jesi ti meni branila curu iz Novog Sada? Ti si meni izrazila ljubomoru... - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto praviš cirkus? Ja samo želim da idem kući - izjavila je Monika.
Posle ćemo da pričamo, a ja sad idemo da se složim u glavi da li sam zaljubljen u tebe. Ispalo je kao da sam ja paćenik koji je zaljubljen u tebe. Ti sutra da izađeš, izaćiću i ja s tobom - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Završili smo priču. Ne pričam više sa neprijateljima! Namestili su ti priču da nas posvađaju i posvađali su nas! Rekao si mi, upozorio si me na ovo i umesto da ti mene štitiš i paziš... Ja hoću doma, nisam jaka! Neću pričati s njima - govorila je Monika kroz suze.

Sve pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Filip Car

#Monika Horvat

#Zadruga