AKTUELNO

Ivana istakla da se s Kristijanom nije rastala baš najbolje, ali da joj se sviđa njegovo ponašanje.

Tokom današnjeg sastanka Ivana Šašić rekla je kako je nekada žestoko ratovala sa Kristijanom Golubovićem, ali da je sada pozitivno iznenadio. Ona je poručila cimerima i da Mladenu Rajkoviću ne daju na značaju, a pohvalila je Vuka Moba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, nismo se razišli kao prijatelji u prošlom rijalitiju, ali smo pružili ruke pomirenja. Ne ponaša se kao na Farmi gde su sve žene bile zaljubljene u njega. Ne znam kako će biti do kraja - rekla je Ivana.
U ovom rijalitiju nijedna nije zaljubljena u Kristijana - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako će biti do kraja, ali kažem da je tu bilo svega i svačega. Promenio se i ne znam šta ga je promenilo, ali opet dug je period, možda ćemo se fajtati. Nemojte ovom malom (Mladenu) davati na značaju, ta njegova inteligencija može da pije vodu negde napolju, moj savet je da mu ne dajemo na važnosti. Ja mogu da ga rodim, sine ako ti zavalim šamarčinu ne treba ti Tomović. Ali jagodica (Filip Mijatov) i njegovo šetanje u gaćama, to je strašno. Ko me je najviše iznenadio to je Vuk Mob. Onaj odnos prema majci, prema supuzi, a opet neka druga slika je prestavljena u javnosti. Ti si lepo vaspitan, imaš divan odnos prema majci i supruzi sada i skidam ti kapu. I ti mali j*bač Vasilije, da se smiriš. On je krenuo i u karantinu da skače - dodala je Ivana.

Više o svemu u nastavku.

Autor: S. K.