AKTUELNO

Odrastao je u njegovoj kući!

Kristijan Golubović na današnjem sastanku rekao je za paparaca Kobru da je negativac, s obzirom na to da mu se ne sviđaju vulgarne reči koje fotograf izgovara devojkama u kući. Inače, Kristijan je odrastao sa Kobrinom ćerkom i zna ga dugi niz godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek koga ću ja navesti je jako loš, a vi ćete se iznenaditi. To je ovaj ovde čovek (Kobra) s čijom sam ja ćerkom odrastao i zna u kakvog sam mangupa rastao. Sve zbog njegovih vulgarnosti koje izgovara devojkama, čija je v*gina vlažna i ostalo... Ti si veliki prijatelj moje porodice, samo malo da uviješ reči koje izgovaraš, ima da kažu ljudi: "Šta ovaj non-stop priča". Previše je vulgaran - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar lik... Elena, Matora i njena drugarica koja izgleda kao Tom Rajder, najpozitivnija do sad i neko koga sam video da mnogo radi, da je muško i žensko i sve, to je devojčica iz Hrvatske (Paula). Iznenađen sam koliko ste mladi i atmosfera je dobra. Rekao bih i za Vuka Moba, izgledao je nadmeno, taj neki geto fazon... Ipak smo mi u Beogradu. Imao sam neko mišljenje da je malo fićfirić i da hoće malo da istakne ono, ali to je taj fazon i to nije neka mana - dodao je Golubović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo na sastanku.

Autor: S. K.