AKTUELNO

Ipak joj je Mišel pozitivno iznenađenje.

Miljana Kulić sve je iznenadila tokom današnjeg sastanka kada je rekla kako o Mišelu Gvozdenoviću ima pozitivan stav. Zatim je ona ušla i u manju svađu sa Filipom Mijatovim za kog je rekla da je veoma loš i negativan utisak ostavio na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ima ozbiljan problem kada sam ja u pitanju i da ima strahove od mene. Ja sam uvek bila pitoma i ljubazna prema njemu. Pozitivno me je iznenadio, ja ne želim da budem u sukobu s njim, ja sam pogrešila. Veličina čoveka je da oprosti, on konkretno još uvek nije rekao kakav je naš odnos, još uvek mi nije pružio ruku. Ja bih se više s njim šalila i zezala. Bilo bi top da optevamo neki duet na Zadrugoviziji, ali očigledno on ili ne želi da mi pruži ruku ili želi da budemo u sukobu. Mišel mi je sve zanimljiviji - rekla je Miljana za Mišela.

Foto: TV Pink Printscreen

Od ovih novih devojaka nema o čemu da pričam s njima. S 60 posto devojaka reč verovatno neću progovoriti. Jagodica (Filip Mijatov) nije normalan, priča o nekom satu, širi noge, sedi sve tako u gaćama, non-stop sedi u tom položaju. Ne znam šta hoće da istakne. Verovatno želi da promoviše k ovde - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljanino izlaganje sa današnjeg sastanka pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.