AKTUELNO

Posle žurke bilo je napeto.

Nakon žurke koja je bila prošle noći izbio je haos u spavaćoj sobi između Vladimira Tomovića i Filipa Cara, i sve to zbog Monike. Ovom prilikom, Filip, koji je gostovao u radio-emisiji kod Kristijana, Nece i Đedovića, istakako je kako se nisu sukobili zbog ljubomore.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih nazvao to sukobom, nije vredno pomena. Došao sam u sobu, Vladimir je tamo pričao nešto sa Monikom. Ja sam iz šale stao iza njegovih leđa i pribio mu se. On nije loše reagovao na prvu, ali već na drugu... Onda mi je Vladimir rekao: "Nemoj da mi se unosiš u lice", ali na kraju smo sve rešili. Jutros smo pružili ruke. Meni je on drag momak, Monika mi je velika prijateljica - rekao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažne frke me ne zanimaju, to što vide gledaoce, to vidite i vi. Ja sve vas ovde smatram jednim oblikom familije, dok vodimo ovde zajednički život. Nemam strahopoštovanje prema nikome, ali cenim svakoga ko je stariji od mene. Što se tiče Monike tu nema ljubomore, ona i ja smo prijatelji i zahvalan sam Vladimiru što je Moniku uputio u sve u kući - izjavio je Car.

Više o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: S. K.