AKTUELNO

Nove ljubavi na pomolu.

Ovog popodneva u radio-emisiji kod Kristijana Golubovića, Marka Đedovića i Nece TikTokera gostovao je Stefan Šebez. On se prisetio prošle burne noći kada je na imanju bila žurka i istakao kako voli da flertuje s drugim devojkama. On se prisetio i situacije pre žurke, kada je skupio novac za provod, koji ranije nije imao.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je vesela žurka, bilo je malo zezanja, flertovanja... Desilo se da sam za pola sata sakupio 2500 dinara na "foru". Sedeli smo za stolom Vuk, Anđelo, Alen i ja. Nismo imali dovoljno novca i napravili smo foru da od svake devojke uzmemo po koji dinar za pivo. Svaka je dobila kompliment. Svaka je dobila kompliment. Ne gledam sve isto. Sa Draganom su se pojavile neke simpatije. Tu je i Aleksandra, dobro nju znam - rekao je Stefan.
Ja sam video da ti sa Aleksandrom imaš malo prisniji odnos sa njom u krevetu. Ti si bio tampon zona između Ša i nje. Postavlja se pitanje, pošto je Ša oženjen i znamo kroz šta je prošla njegova supruga, znamo da je bilo scena sa jako diskotabilnom osobom, pa je sad došlo do nekih promena. Objasni nam šta se desilo? - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš iz tog razloga, Ša je moj drugar, znamo se godinama i da ga ne bi dovolili u pitanje i da se ne bi ponovila tako neka situacija sa Aleksandrom s kojom se ja isto znam, nije imala krevet, pa sam ja ponudio svoj. Drugarski odnos imam za sada sa svima. Ja volim da se družim i da flertujem s devojkama. Za sada imamo drugarski odnos, a videćemo šta će se dešavati. Sa Draganom sam najviše vremena provodio, od sinoć i sa Miliocom Kemez. Ja sam tu da bih njih dve pomirio - izjavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se ta ekipa, jer je 99 posto mladih devojaka, lepe su, vidim da peru sudove, pomažu jedne drugima - dodao je Šebez koji je istakako da se odlično uklopio u novu ekipu.

U video-prilogu ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.