AKTUELNO

U Rajskom vrtu upoznali su se s Drvetom mudrosti.

Drvo mudrosti pozvalo je Kristijana Golubovića, Mariju Kilić, Ljiljanu Stevanović, Anju Todorović i Jovana Cvjetića u Rajski vrt da se upoznaju i popričaju prvi put u ovoj novoj, četvrtoj sezoni.

Lepo je videti vas tako na okupu, želim sve da vas pozdravim - reklo je Drvo i zamolilo zadrugare da mu pričaju kako im je u "Zadruzi".
Ja sam oduševljena, Bela kuća je prelepa, pušiona koju ste napravili za zimu je sjanja. Garniture u bašti su super i ekipa koja je ušla u rijaliti je pun pogodak. Imamo teme o kojima ćemo pričati. Najinteresantnija i najomiljeniji lik mi je Ljilja, nije se još opustila ali očekujem od nje jedan dobar šou - rekla je Marija, a nakon nje je je Kristijan rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Atmosfera je predivna, ljudi su super, mi stariji treba da pomognemo mladima da se opuste i da vide da ovo nije nista loše. Sada ta mladež ima šanse da se pokaže, što je poenta ovog svega. Nadam se da se nećemo svađati.
Ja zelim drvencetu dobar dan, snašla se jesam, ali je juranjava oko toleta. Hvala Mariji na komplimenima, ali meni treba vremena da namažem svoje maske, ali dobro lagamo - rekla je Ljilja

Nakon njih, svoje prve impresije podelili su Anja i Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se malo odmorila, mislim da smo se snašli, ekipa mi je okej, neko manje neko više, mislim da ćemo uspeti da izguramo da ne bude svađanja ovde - rekla je Anja, a potom je progovorio i njen dečko:
Bićemo na nekom iskušenju, ali mi nećemo dozvoliti da nas neko razdvoji.

Kako je tekao razgovor sa Drvcetom pogledajte na videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga