AKTUELNO

Više su od prijatelja?

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje" postavio pitanje Milici Kemez, u kakvom je odnosu sa Vladimirom Tomovićem?

Vladimir i ja smo se čuli pre njegovog ulaska, i zamolio me da mu sačuvam krevet. Mi smo zaista samo drugari. Možda sam ga tokom noći zagrlila ali to je drugarski - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir ima poverenja u mene, on zna da može da mi se poveri. ja jesam njemu sačuvala krevet, ali ne znači da ćemo ostati zajedno u njemu. bilo mi je bitno da sa nekim koga poznajem budem u istom krevetu. Ja se slažem da ljudi misle da će između nas biti nešto, ali u redu, vreme će pokazati - naglasila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je osoba u koju imam poverenje! Ona mene nikada nije izdala i zna neke stvari o meni. Ja sam znao da sam ja učesnik iznenađenja, i zamolio sam je da mi sačuva krevet kada dođem. Ja sam sa njom spavao više puta, ali se ništa nije desilo! Ona meni može da spava na glavi, i to je to, ona je moja drugarica! Svi se osvrću na Staniju, ali mi smo izgladili odnos - rekao je Tomović.

Šta su sve rekli Milica i Tomović, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga