AKTUELNO

Jedna reč je bila dovoljna da se koleginice posvađaju!

Sandra Rešić je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje" prokomentarisala svađu sa koleginicom Zvezdanom Stevanović.

Dobro sam ali pamtim i bolje dane. Ja sam bila jako nervozna i umorna, krenula sam da se pozdravim sa njom, ali one je mene uhvatila za ruku i rekla kako sam je iznenadila. Ja sam je čula kako peva i rekla joj kako se dernja, kroz šalu, što mi je ona zamerila. Potom sam je ovde povela i rekla kako je to bila šala. Krenula sam da je poljubim, a ona se u šest ujutru posvađala sa mnom! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra i ja se znamo dugo, ali nismo bile mnogo dobre. Mene je iznerviralo šo mi je ona rekla da se derem, ja se nisam drala nego pevam, Ja nisam Pavaroti, ali imam talenat. Mene je samo to povredilo, i ja sam pomislila da je sujetna i ljubomorna! Potom je ona pitala da li neko ima lek za glavu, i ja sam prokomentarisala da i zub boli kad je šupalj. Sandra mi je rekla posle da mi se izvinjava, i sve je bilo u redu - rekla je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

U svađu se uključila i Jovana Tomić, koja je prokomentarisala svađu dve zadrugareke.

Pričale smo o svemu, i o Savi Peroviću. Ali posle takvh komentara ja ne bih razgovarala sa tom osobom - rekla je Matora.

Nakon Sandre, Zvezdane i Matore, svoj komentar dala je i Ivana šašić.

da su meni rekli da se derem, ja bih se naljutila. Ali, sada vidim da je tu možda i konfikt od ranije, koji se sada ispoljio - prokomentarisala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije izostao ni komentar zadrugarke Rialde Karahasanović.

Mislim da je Sandra iskoristila pogrešnu reč. Zvezdana je ishitreno reagovala, ali ne znam kakva je pozadina cele priče - rekal je Rialda.

Šta su sve zadrugarke rekle o svađi Sandre i Zvezdane, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga