AKTUELNO

Miljana pojasnila sve!

U večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje" kontroverzna ukućanka Miljana Kulić otkrila je u kakvim je odnosima sa Mišelom Gvozdenovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojavio se posle Darka Lazića. Meni su svi pevači sve oprostili, videli su kakva sam. Nisam mogla da dođem sebi kada sam čula šta se desilo Darku laziću! Ovaj čovek je pola stvari izmislio! On je na konto mene ušao u rijaliti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imala nameru da se svađam sa njim. Mislila sam da ćemo se družiti, ali on ne želi. On je ušao zbog mene. Ja jesam odlazila kod njega kući, ja znam kako se zove njegov pas. On je mene udario i njegova majka. Prolazila sam pored kuće i zvala ga da ga vidim, zaustavio, i njegova majka me je udarila po nosu, a on me je tukao. Nisam htela da zovem roditelje. Počela sam zbog njega da radim i kao konobarica u Čačku. On je agresivan, on je potegao i papuču na mene, ali nema veze on je ološ! Ja sam ručala pored njegove kuće i koske bacalu njegovom psu. Sada me je sramota što sam bila njegova obožavateljka - objasnila je Miljana.

Šta je sve Miljana rekla, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga