AKTUELNO

Jelena je iskreno odgovarala na pitanja.

Gošća u vešerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" je bivša učesnica "Zadruge 3" Jelena Pešić.

U emsiji je prikazan prilog svađa Marka Janjuševića Janjuša i Jelene Pešić.

Da, ovde sam htela da napustim Zadrugu. Hvala Stefanu Kariću, i Stefanu Miloševiću Pandi što su bili tu za mene. Tad mi je bilo jako teško, S Janjušem nisam htela da se svađam, i on je posle govorio da se ne svađamo jer smo dobri - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je čitao tvitove, a jedno od pitanja za Jelenu bilo je zašto ne prizna da zna da je Stefan Karić zarad rijalitija bio sa Ivom, što je i sam priznao.

Ništa nije radio zarad rijalitija, mnoge stvari odu u etar, a mi ne mislimo tako - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od pitanja bilo je da li je Jelena u vezi.

Za moju vezu ćete znati. To da me neko intrigira je tačno, ali ko je u pitanju neću okriti - rekla je Jelena.

Nakon toga, u program se uključio Peđa iz Beograda, koji je Jeleni udelio brojne komplimente na račun njenog ponašanja i izgleda.

Mene je najviše pogodilo to što su joj mnogi koji su je vređali došli na rođendan, iako ih je ona zvala sve iz velikodušnosti. Voleo bih da je vidim u "Zadruzi 4". Meni se sviđao njen govor za crnim stolom. Zašto nisi bila samo jača i gazila jače i zašto nisi bila surovija sa svojim neistomišljenicima? - govorio je gledalac.
Neka svađa me uopšte ne zanima, onda budu pitanja gledalaca pa odgovorim smireno. Što bih ja gazila? Onda kad te baš čačnu, onda ustanem i kažem. Bila sam neko ko kulira sve, zato nisam bila oštra. Odgovarala sam uvek istinom koja ih je vređala - odgovorila je Jelena.

Kako je to izgledalo pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga