AKTUELNO

Žestokom ratu porodice Đogani i njihove bivše snaje, pevačice Anabele Atijas, ne nazire se kraj. Nova runda sukoba usledila je danas, nakon sinoćnjeg gostovanja Anabele u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Anabela se u emisiji bez dlake na jeziku osvrnula na svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, kao i javne prozivke svog bivšeg devera Đoleta Đoganija. Tom prilikom podsetila je javnost na pojedinosti iz njegovog privatnog života, odnose sa bivšom i sadašnjom suprugom, a nije mogla a da se ne osvrne ni na Nađu Đogani, Gagijevu sestru, za koju smatra da je mrzi i da huška Lunu protiv nje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Privatna arhiva

Nađa i Anabela su, inače, godinama u zategnutim odnosima, a sve je dodatno eskaliralo tokom pevačicinog učešća u "Zadruzi". Ni posle rijalitija ništa nije bolja situacija - Anabela je sinoć u emisiji iznela sumnje da Gagi kupuje nekretnine na sestrino ime, kako bi na sudu, gde ga tuži za neplaćenu alimentaciju, izbegao da prikaže svoju realnu imovinsku kartu, zbog čega su usledile žestoke uvrede s Nađine strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Poruku koju je Nađa posle emisije poslala Anabeli prenosimo vam u celosti:

Bolesnice, prekini da me pominješ, mene i moju decu! To što si nezadovoljna svojim životom, znaš gde treba da se obratiš... Jer da si normalna i podobna majka, ne bi tražila krivca nego bi poradila na sebi. Dokaži da je stan na moje ime! Uz Lunu sam uvek bila i biću dok postojim, takođe uz Ninu. Ja ti nisam kriva što te deca teraju od sebe, zašto mene ne oteraju? Zato što ja imam poštovanje od svih, jer ne gazim svoju decu - započela je svoje izlaganje Nađa, koja je potom nastavila:

- Prekini da spominješ bilo koga od nas, jer ti mene ne zanimaš, sa takvim profilima se ne bavim. Đole iznosi samo istinu i ne vređa te, brani svoju porodicu, za razliku od tebe. I za tvoju informaciju, Đoletova tj. Hamitova deca dolaze kod mene i ja kod njih. A ti sa kim se družiš? - glasila je poruka koju je poslala Nađa.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Nađa Đogani

#Zadruga

#Đole Đogani