AKTUELNO

Fotke isplivale na videlo

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" u Pinkovom studiju, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Ivanu Šopić, Lepog Miću i Mirka Gavrića.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledalac se uključio u program, i pozdravio Dušicu, a potom je izrazio želju da porazgovara sa svim večerašnjim gostima. Prvo se obratio Ivani Šopić, kojoj je uputio reči hvale. Tom prilikom joj je rekao, kako je sama kriva za sve, ali da treba da nauči sama da trasira svoj život dalje.

Sve znam, hvala vam na savetima - rekla mu je Ivana.

Potom se obratio Mirku Gavriću, kojem je rekao kako je bio podrška Anabeli, i da je bio svetlost u rijalitiju. Te mu ponudio i poslovnu ponudu, da Anabeli naprave neku pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

A onda je usledila i molba za Lepog Miću:

- Molim vas, izbacite psovke iz voklabulara, i pomažite mladima - rekao je gledalac, a potom je usledio i Mićin odgovor:

Foto: Instagram.com/Toma Panić

Znam da mnogo psujem, promeniću to. ali, ne mogu ja sada da prevaspitavam nekoga, ali mogu da skrenem pažnju. Moj problem je što ja pričam jezikom da me svako razume, a ljudi misle da ja njih vređam. Oni misle da ih ne volim ili mrzim, ali za sve postoje zapisi, i svaka psovka se cenzuriše - odgovorio je Mića.

Potom je Mića počeo da drži govor o bivšem učesniku Zadruge, Tomisalvu Paniću, gde je uživo u emisiji pokazao njegovu sliku, i izgovorio brojne reči uvrede na Panićev račun, koji se sudeći po slici promenio i ugoijo.

Šta se sve desilo u Pinkovom studiju, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga - Narod pita