AKTUELNO

Brendon je otkrio nove detalje.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Branislav Radonić Brendon i Nikola Orozović

Brendon i Orozović govorili su o svom odnosu.

Kadar sa mnom košta, kadar smo dobili na moju inicijativu. On je jednostavan, lak je za praćenje. Ustajanje, tuširanje, gde će da sedne, ko će da ga brani od mene. Bio je predvidiv. Ja sam uživao u toj igrici. Pisali su da se viđamo, ja se neću baviti demantima. Reći ću da se mi redovno srećemo u gradu, on je konstantno u bloku 30 gde ja živim. Išao sam kod profesorke baleta, pošto vežbam klasičan balet, izlazim na terasu, kad Orozović stoji dole. Onda mi je profesorka rekla da se uselio u tu zgradu, sa nekim muškarcem. I danas smo se sreli na Adi, ja sam vozio bickl, on je bio tamo. Budi srećan što si dobio medijsku pažnju sa mnom, inače bi otišao kući u Aranđelovac, budi srećan što uopšte novine pišu o tebi. Ti si ispijen i nesrećan. Njemu je neprijatno, nije mu dobro - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

10 honorara sam izgubio zbog njega. Sa Matejom(Matijević) živim. Moraćeš da nađeš dokaze. Ozbiljne gluposti - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga