AKTUELNO

Đedović tvrdi da zna ko se krije iza slušalice.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Đedović i Gagi Đogani.

U program se uključila gledateljka Olgica iz Beograda.

Mislila sam da će emisija biti mirnija. Đedović nema kulturu dijaloga. Iritira me način na koji Đedović vodi dijalog. Ono što je Gagi radio Anabeli, osuđujem, ali to se desilo. Za ovih 9,10 meseci ne mogu zamerku da me nađem. Videla sam da si potpuno drugačiji od onog kakvog je želela Anabela da te predstavi. Gagi, pokazao si se kao predivan otac. Đedoviću, poznaješ li neke ljude iz Zvečana, Kosovske Mitrovice? Kako je sazidana kuća u Mitrovici? Lizao si se Markom Miljkovićem kad je on ušao. Gagi, imaš divnu ćerku, budi uz Lunu i Marka - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da poznajem. Ja nemam kuću, ja imam stan. Živim u stanu. Ni sa kim se nisam lizao. Ova gledateljka je fanatik, ona je jedna od onih koja govori da će Anabelu pregaziti kolima, pa se slika sa Lunom. Priča da je tužila Mirka, evo on javlja da mu nije stigla tužba - rekao je Đedović.
Ako je to ona, ja ne podržavam. Drago mi je što strimovi postoje, pa su mene mogli da vide u drugom svetlu. Na društvenim mrežama ima svega, neće Anabelu i Lunu niko da dira - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga