AKTUELNO

Gošće su otkrile mnoštvo detalja o svom životu.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Mina Vrbaški i Milica Kemez.

U emisiji je prikazan prilog ljubavi Filipa Đukića i Milice Kemez.

Komentarisao je tu neku tetovažu koju imam na vratu. Ništa specijalno nismo ovde videli, ne bih komentarisala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je pitao Minu o njenoj odbojkaškoj karijeri.

Imala sam povrede, zato sam i prestala. Sad mislim da je kasno za to - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je pitao gošće ko su im bili favoriti.

On je za mene bio pobednik. Borio se sa svim tim ljudima, nije bio cvećka. Nije bio prihvaćen od strane drugih, omalovažavali su ga tamo. Pokazao je i kvalitete i dobre strane. Pokazao je emociju, za mene je svakako bio pobednik - rekla je Mina.
Meni je Mima bila super. Nije bila ni sa kim. Nije se pokazala loše. Skromna, dobra devojka, nije se šlihtala nikome. Mensur je imao momente gde je provocirao ljude, ima on i mane i stvari zbog kojih ne bi trebao da pobedi - rekla je Milica.

U program se uključila gledateljka iz Nikšića.

Mina, je l ulaziš u "Zadrugu 4"? Bila si veliki prijatelj sa Tomovićem, dok nije ušao Mensur. Ispalo je da si ga diskvalifikovala. Milice, sreću ćeš naći i bez Bore, jesi li rešila pitanje salona iz Novog Sada i planiraš li da otvoriš novi - govorila je gledateljka.
Ne ulazim u "Zadrugu 4". Niti ja mogu bilo koga da diskvalifikujem, niti Mensur. On je sam sebe diskvalifikovao - rekla je Mina.
Oko toga sam se najviše izlomila i vremena potrošila jer su mi lokal ostavili u katastrofalnom stanju. Zatvoren je, firma je u stanju mirovanja. Planiram na nekom drugom i lepšem mestu. Što se tiče ovih koji su mi to uradili, sve je na sudu. Mene novac ne interesuje, novac od tužbi će ići u humanitarne svrhe - rekla je Milica.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga