AKTUELNO

Miona je iznela stav o vezi svoje drugarice.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Maja Marinković i Miona Jovanović.

U program se uključila gledateljka koja je ušla u raspravu sa Majom.

Navaljivala si na Mateju, tukla si se, navaljivala si na Janjuša. Zbog čega te je Tara napadala? Zbog čega si išla na poligraf, kad je David izašao, da Janjuš ne bi bio sa Anom Korać? Uhvatila si se Dragane, zajedno oženjene. Miona je super devojka, želim joj sve najbolje - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam tukla. Jeste me napala zbog Mateje, ali ja sa njim nisam bila. Ma sve ste u pravu, gospođo. Sa Tarom sam imala sukobe, ali to je davno prošlo. Ne čujem se sa Matejom, dopisivali smo se kada smo se sreli na splavu, nismo u lošim odnosima. Takođe i sa Tarom, kada se završila "Zadruga". Nismo na ratnoj nozi - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je pitao Mionu zbog koga para iz rijalitija joj je krivo što nisu opstali.

Nije mi krivo zbog Maje i Janjuša. Šta će im to u životu? Ja ne znam da li je on razveden, ali dok je u braku to im ne treba. Krivo mi je zbog Stefana i Ivane. Bili su mi simpatični, mislila sam da će oni opstati - rekla je Miona.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga