AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Marko Đedović.Darko je pročitao poruku Miljane Kulić, koja je imala preteći ton upućen Marku Đedoviću.

Otkriću sve što znam od Klare, Klara mi je dala snimke. Za sve to ima vremena, ako joj ne urade nešto da tad - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i Dragana su nastavili da govore o svom odnosu.

Mi smo bili bliski kad sam izašla iz "Zadruge 2". On je moj pogrešan izbor prijatelja. Stvari koje radi Marko Đedović, ja ne bih uradila ni najgorem neprijatelju. On se druži iz interesa, zlobe. Ako pričamo sve, onda pričamo sve. On daje predloge, ideje. Pre ulaska u "Zadrugu 3", njegova sestra, njegov Nemanja su mi slali čestitke. Ne znam čime sam ja tebe ugrozila. Ne znam zašto se on toliko poremetio da bude toliki haos i pljuvačina. Mene je sramota sebe što sam se spustila na to da ja ne budem ja. Ne znam što sam mu se toliko zamerila. Ti si spreman i da praviš lažne profile i svašta - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da smo drugari, tebi kad je odgovaralo ti si rekla da jesmo, kad ti je odgovaralo da smo poznanici onda smo bili poznanici. Pre nego što sam ušao, ja sam imao samo reči hvale. Mi smo se upoznali dok si ti znala šta ja radim. Ti si meni bila super, imao sam štivo. Ti si meni davala sve ono što je meni i trebalo. Tako je i krenula afera sa Sinišom. I ti si imala korist, bila si mlada uletala si u rijaliti. Ljudi sa kojima se upoznate kao novinare, morate imati obostranu korist. Ja nisam bio iskren od početka. I Miljana što je pričala da zna za moje roditelje, a ne zna istinu. Ja sam tebi mogao da pričam šta god hoću. Dragana, ne služi se lažima. Ona i Edo su se dopisivali da im je dobar s*ks kad uzmu kokain. Ti si narkofil. Do tih porula je Zilha došla, ona se uplašila da poruke ne dođu do Siniše, zbog razvoda i starateljstva. Eda sam video dan pred ulazak u "Zadrugu", i jednom preko video poziva - rekao je Marko.
Na ovakve budalaštine nemam šta. Meni je ovo smešno. Preko novinara, od "Zadruge 2" do ove, iskoristio si me, taman da kupiš plac, kuću - rekla je Dragana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga