AKTUELNO

Dotakla se i Gagija.

Jelena Pešić i Luna Đogani nastavile su da komentarišu svoja iskustva iz rijalitija, a Jelena se prisetila prijateljstva sa Gagijem Đoganijem koje je naglo puklo.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi i ja smo imali super odnos i bilo mi je normalno da je zaštitio svoju ćerku. Ali mi samo nije jasno kad me Gagi napada, a Luna me ne napada. Mislila sam da će to proći i da ćemo nastaviti da funkcionišemo - navela je Jelena.

One se zatim ponovo komentarisale ljubavni trougao u kom su njih dve učestvovale sa Markom Miljkovićem.

Meni se činilo kao da Marko brani Jelenu, htela sam da stane iza sovje reči, a ne da uvija, i to je dovodilo do toga da stvaram sumnje u svojoj glavi. Tripujem od pogleda. Meni Jelena nije ništa, niti drugarica, a ti si moj dečko i treba da zaštitiš našu vezu, samo sam to tražila od njega - ispričala je Luna.
Ja sam Marka gledala kao druga, uvek sam branila, ne zato što je ne znam šta, nego sam mislila da nije manipulator. A onda deset dana pred kraj, napada zbog rečenice koju sam ja izgovorila već 10 puta. U njegovoj glavi je verovatno bilo da treba da se napadnem ja, bez razloga, deset puta sam to izgovorila, a on me 11. put napada. A pritom je saznao da ga drugi ljudi kanale i blate. Ja vidim da me napada, ali u očima mu vidim da me ne napada stvarno. Kao da se bori i grči da me napadne, a to ne želi. Da sam bila zaljubljena, ja bih to rekla, pa kud puklo, puklo - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Zadruga