AKTUELNO

Došlo je do rasprave.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnice "Zadruge 3", Luna Đogani i Jelena Pešić.

U emisiji je emitovan prilog svađa Lune, Marka Miljkovića i Jelene Pešić.

Luna je bila skrhana, slaba. Ja sam samo rekla da sam htela mogla sam. Ja sam tu bila od početka, oni su naknadno ušli. Ja sam se sa Markom družila. Videla sam klip u kom Luna Gagiju govori kako da nije ušla da bi pocrkali od gladi. Ja mogu da pričam da sam iskorišćena, da su me namerno uvukli u priču. Sa moje strane ljubavi nije bilo. Ja i da sam se zaljubila i da je Marko čovek mojih snova, ja ne bih ništa uradila, on ima devojku, to nije deo mog karaktera. Posmatrači su uvek u pravu, govorili su da su oni mene pikirali. Sada mi je sve to, i Markov pokušaj da prikupi glasače jasno. Ja sada mislim da je tako. Sama ta Lunina rečenica Gagiju u hotelu, to da se Marko nakačio na mene, pa i Kijin ulazak... Samo što ja nisam Luna niti bih to sebi dozvolila. Mene je iscrpelo to da pričam kako je on meni samo drug. Kada je Luna u njenoj glavi da Marko mene gleda drugim očima, onda je rijaliti išao svojim tokom. To je nameštena priča, malo se otrglo kontroli. Molila sam ih da me ne uvlače. Oni mene ne zanimaju, ne želim da se bavim njima, a moram. On se meni dopao kao drug, a u tom smislu dečka, stvarno ne - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina, to me ne dotiče. Ja da sam htela za ove tri godine da glumim, glumila bih sebi u korist, ne u štetu. Smatram da meni nije potrebno da uđem preko nekoga. Ja sam zanimljivija i da spavam od nekih koji su tamo. Ja u drugoj sezoni do januara nisam bila sa Markom. Meni nije potreban bilo ko. Ja nemam mišljenje kao Jelena. Ima pravo da promeni mišljenje. Niko se nije kačio ni na koga. Svako je došao do svog mesta jer se ljudima nešto svidelo. Ja sam odlučila da uđem 14.februara jer sam videla da Marko plače zbog mene. Ja sam ušla tamo i ljuta i besna, žao mi je što sam posumnjala u Markovu ljubav. Žao mi je što sam bilo koga uvukla u priču. Ja sam pratila ceo njihov odnos. Prvo je bio njegov odnos sa Ivom. S kim god da je Marko hteo da popriča, naslovi su bili da je on mene zaboravio. Ja sam razmišljala zašto je tako ispalo. Mene je to urnisalo. Onda je počelo sa Jelenom. Trebala sam da budem sigurna da me voli i da me nije preboleo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga