AKTUELNO

Miljana nije ostala dužna na prozivke koje je dobila.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Anabela Atijas, Miljana Kulić i Stefan Karić.

U program se uključila gledateljka Ljiljana iz Beograda.

Da li ti je poznat Petrovac na Mlavi? Tamo si imala muža. Bila si udata. Da li je konobarisala tamo? Anabela, zašto toliko daješ važnost na ženu koja si javila, zašto se pravdaš? Kariću, imaš jako lepo vaspitanje. Miljana, Zola je tvoj nivo. Ti si zaljubljena u njega, opelješio te i vodio te igraš - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da poznajem. Tamo mi živi bivši dečko. Ja se nisam udavala. Nikada nisam bila u braku. Konobarisala sam i tamo, i u Čačku. Imala sam pet veza. Da li sam možda bila trudna sa tim čovekom? Ja u njega nisam zaljubljena, toplo vam ga preporučujem - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se osvrnula na prozivke Saške Karan i Marka Đedovića na njen račun.

Baba Ka*ana, Saška Karan, danas me je isprozivala kako sam bolesna i da mene moja majka bolesnu šalje u rijaliti. Ja sam šoumen. Đedović je rekao kako su se moji svađali, jesu, normalno, dva tri puta godišnje kao u svakoj porodici. Saška priča o nečijoj bolesti, ona je šizofrena baba, ona baca sve sa stola, ima bolesnu ćerku kod kuće, ima srčanih problema. Napadala je i Gagija i Čolaka, Đedović mi preti nekim snimcima. On je prljavi rijaliti igrač. U šumu je išao sa momcima na piknik - rekla je Miljana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga