AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U nastavku emisije ,,Zadruga - Narod pita" bilo je sledeće uključenje, te je gledalac prokomentarisao večerašnje goste i izneo mišljenje da je Miroslava Mima Živković izuzetno povučena, za razliku od takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zanimljiva, je l' tako? Nije moja tema Tara, ne želim time da se bavim, nemam ni o čemu da pričam, ali evo, pitaj me, ako imaš nešto - rekla je Mima.
Svi mi znamo da ti nisi gej, ali reci mi, ona priča i fama oko tebe, da li je bilo blagonaklono i odgovaralo ti je, jer si dugo furala tu priču? Da li nisi htela da prekineš, jer si bila u žiži? - glasilo je pitanje.
Nisam lezbijka, ali nikad se ne zna, možda sutra postanem. Šalu na stranu, nemam ništa protiv njih, što se tiče priče u Zadruzi, nije isplivalo onako kako je bilo, a ja sam izvukla deblji kraj. Ja sam se nervirala, u početku sam se šalila, bila je aktuelna priča sa Mionom, ona nikada nije ustala i demantovala neke priče, što se tiče toga, zaista nisam lezbijka, nemam nedoumice povodom toga. Čula sam se sa astrologom kada će muž da stigne i kada ću roditi jednu bebicu. Ja sam se šalila u Zadruzi da je meni majka govorila da bi bila srećna da dovedem devojku kući - odgovorila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je pobedila zato što su bili gori ispod nje, bila je malo gora od tih najgorih. Vidite kako se ovi blate što su bili favorite. Što se tiče Zadruge 2, imali smo nekog ko je bio poražen u Zadruzi 1, pa je samo prenela to u narednoj sezoni, ona je bila čak i gora u Zadruzi 2. Jedini pobednik ko je imao pozitivnu priču je Kija Kockar. Luna je pobedila kao negativac, zbog mnogih istomišljenika, Kija je neko ko je pobedio, kako se kaže, opšte narodnom nezadovoljstvu ili zadovoljstvu, jer je bila žena koja je ponižena - rekao je Lepi Mića.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga