AKTUELNO

Šok u studiju!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" Ivana Šopić imala je priliku da se priseti svađe sa njenim bivšim dečkom Stefanom Karićem u ,,Zadruzi 3", te je potom i prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je poenta nepoverenje, on je uvek sumnjao kakva sam ja, zašto mu se smejem u facu, koji sam ja gas, možda je moglo da se nasluti da ćemo imati probleme zbog tih stvari, kao što se i ispostavilo, ali unutra tome ne daješ na značaju, ali eto... - ispričala je Ivana.
Njegovo ponašanje je identično napolju i unutra prema tebi, tamo je sumnjao, pa se uverio u sve to. Ona njemu nikad nije rekla kakav je život vodila, nikada nisi pričala o moralu, trebala si da znaš da je on iz porodice iz grada. Trebala si da mu ispričaš o svojim porocima - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno, ja sam rekla koji je razlog našeg raskida, on je bio preopterećen da hoću da napravim budalu od njega - dodala je Šopićeva.

Marija i Miljana su ponovo zaratile sa Ivanom, pokušavajući jedna drugu da nadglasaju.

Ti si pokazala svojoj ćerki primer da oprosti svom mužu ako je bija, ti si najgora majka na svetu. Ćerke ti gledaju kako te muž bije. Ja imam kompromitujući Miljanin klip, hoćete li da pokažem? Sigurno ne blefiram, ja tebi mogu da pošaljem taj klip. Ja ću celu vašu porodicu dovesti u problem ako to pokažem. Nema veze sa njim dve, ali mogu poslati Miljani. Evo tvojoj mami ću da pokažem, vi ste prasići iz Niša, ti si sa jednim obućarem imala seksualne odnose, ti si gospođa vepar, a Miljana je nilski konj, hoćeš li da se vređamo? Znaš koga poznajem! Hoćeš li da pričamo o tebi? - tvrdila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga