AKTUELNO

Bilo je žestoko.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Marija Kulić, Miljana Kulić, Maja Marinković i Ivana Šopić.

U program se uključila gledateljka Lidija iz Beograda.

Ne mogu da kažem ništa loše za majku i ćerku večeras. Ivana, je l razmišljaš o svojoj budućnosti? Je l te nije sramota da izgovoriš takve reči za majku i ćerku? Devojko ti govoriš nekome da je bolestan. Je l vidiš ti sebe u ogledalu? Čime je tebe Marija uvredila večeras? Kakav ste vi primer dale? Sram te bilo. Šta je Marija Kulić loše pokazala u rijalitiju? Po čemu je ona nemoralna? Marija zna kvalitete života. Ti si pokazala da znaš da se nabijaš oženjenom na k*rac. Marija te je savetovala. Rekla si Mariji da nije dobra majka. Šta si ti pokazala? Majo, kako te nije sramota da prelaziš preko svojih reči. Sram da bude tvog oca i tebe što te je pustio. Ivana, htela si bazen i skup život! Ti si jeftinoća, prodaješ se kao na letnjoj rasprodaji. Od dve k*rve ne možete da izaberete koja je manja. Kako te se majka nije odrekla? Ona se nudi. Devojke se ugledaju na nju. Ivana je zlo i namazana. Majo, kako tebe nije sramota da sediš pored nje, sa tolikim dekolteom? Bila si sa oženjenim, a sad se praviš fina. Ivana, odakle ti informacije da je Siniša tukao Mariju? Ti napadaš da ju je tukao suprog. Ivana, nadam se da će tebe Marija da tuži. Majo, imaš wc šolju po sred usana - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekla da je Miljana bolesna, niti sam aludirala na njenu gojaznost. Nije normalno da uđeš sa detetom i unukom u rijaliti. Ti si se svoje ćerke, Marija, odrekla na moje oči. Ja sam k*rva, a ti si debela k*rva, Miljana. Neka gledaju Mariju i Miljanu, one su dobar primer. Imam informacije, i te i da je Miljana je bila sa čovekom Zoranom od 55 godina. Mlađa ćerka joj je u vezi sa oženjenim čovekom - odgovorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, vidi se da si došla iz neke mahale. Možda će te se majka jednom odreći javno. Ja sam i tebe savetovala. Ivana mora da se brani i da izmišlja - odgovorila je Marija.
Htela je da uhvati Karića na dete. Ja jesam zatrudnela u rijalitiju - rekla je Miljana.
Svako ima svoj stil oblačenja. Meni je moj stajling savršen - odgovorila je Maja.

Marija je pitala Maju kako je nije sramota da i dalje laže da se ne viđa sa Janjušem.

Kod mene je sve transparento, ja nisam sa njim - rekla je Maja.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga